BPV / Stage

De BPV-module is uw partner bij het realiseren van een geslaagde praktijk- en stageperiode.

Voor opleider, begeleider en student. De module combineert de BPV-administratie met urenverantwoording, beoordelingen, berichten en trajecten, waardoor een krachtig en efficiënt systeem ontstaat.

Beschikbare tijd om studenten in hun praktijksituaties vanuit de opleiding te begeleiden staat onder druk. Met de BPV-module van ComTak organiseert u meer stage-bezoeken op één dag dan ooit tevoren.

screen3
 

Modules BPV / Stage

 • BPV-administratie

  Optimale match tussen beschikbare praktijkplaatsen en studenten. Het BVP-bureau beheerst documentenstroom en maakt individuele studentenoverzichten beschikbaar.

 • BPV-urenverantwoording

  Studenten verantwoorden hun uren en activiteiten. In ComTak zijn standaard urenstaten klaargezet door de school waardoor de studenten snel de gerealiseerde uren kunnen invoeren. Naar wens kan de urenstaat door de praktijkopleider of begeleider worden geaccordeerd.

 • BPV-beoordeling

  Beoordeling kan zowel op taken als trajecten worden ingericht. In combinatie met een beoordelingsmatrix kan de BPV-beoordeling ook als portfoliobeoordeling worden ingericht.

 • 📋

  BPV-rapportages en verslagen

  ComTak biedt de mogelijkheid om de rapportage-sjablonen, zoals bezoek- en eindrapportage, zelf in te richten. Rapportages kunnen zo wordenopgebouwd, dat begeleider én student ieder hun eigen deel kunnen invullen.

 • BPV-matching

  De juiste studente op de juiste plek. Matching van beschikbare stageplaatsen op basis van wensen en criteria kan vanuit de leerling of vanuit de praktijkplaats. Beide is mogelijk. Criteria waarop gematcht wordt kunnen beheerd worden. Zo kunnen leeftijd, leerjaar, opleiding, niveau, certificaten of eigen criteria, gecombineerd worden om de juiste match te maken.

 • 🔔

  BPV-bezoek

  Op basis van zelf vast te leggen prioriteiten worden de leerlingen in prioriteitsvolgorde weergegeven. Vanuit dit overzicht kan vervolgens een route gepland worden. Zo wordt het maximaal aantal afspraken op een dag gepland.

“Verzuimmeldingen worden direct gevolgd door een actie”

Lees meer

 

“Praktijkplaatsen uit het verleden worden niet meer vergeten”

Lees meer

 

“De match tussen leerling en praktijkplaats is nu snel gemaakt”

Lees meer

 

“Urenregistratie, verantwoording en toelichting: alles in één overzicht”

Lees meer

 

“ik kan snel meerdere afspraken op één dag plannen”

Lees meer

 

Veel gestelde vragen

Vragen over ComTak

Sta ik er met ComTak alleen voor?

Met onze professionals staat u er niet alleen voor; zij weten waar over zij praten en hebben niet alleen verstand van software.

Moet ik zorgen hebben als we op ComTak overstappen?

We doen u geen belofte, maar we maken met u een afspraak: u stapt pas over als wij uw nieuwe ComTak-omgeving volledig hebben ingericht en getest. Geen uitval, geen stagnatie in uw bedrijfsvoering.

Hoe zorg ik dat mijn collega’s ComTak optimaal gaan gebruiken?

Wij snappen dat uw collega’s behoefte hebben aan uitleg. Daarom verzorgen onze professionals trainingen op maat, bij u op locatie. Zonder onverwachte kosten, als onderdeel van ons servicepakket.

Als ik nú een vraag heb, word ik dan pas volgende week geholpen?

Met ComTak bent u verzekerd van een team van helpdeskmedewerkers, die direct met uw vragen aan de slag gaan en samen met u voor de meest effectieve aanpak kiezen.

Moet ik ieder jaar weer een nieuwe licentie kopen om verzekerd te zijn van een up-to-date product?

ComTak is een onlinedienst, Software as a Service. Geen gedoe met aanschaf en licenties. U betaalt voor het gebruik, wij zorgen voor updates en de rest.

Vragen over ProData

Wat is ProData?

ProData BV ontwikkelt sinds 1998 maatwerkapplicaties voor administratieve toepassingen voor de zakelijke markt. Dit zijn voor 90% webapplicaties, gebouwd met ASP.NET (C#). ComTak is een van de producten van ProData.

Hoe ziet de klantenkring van ProData eruit?

ProData werk voornamelijk voor onderwijsinstellingen, productie- en handelsondernemingen en in de financiële dienstverlening.

Hoeveel mensen werken er bij ProData?

Het bedrijf bestaat uit gedreven professionals die allemaal op de werkvloer staan, in totaal 15. Onderdeel hiervan is de directie, die uit drie mensen bestaat en ook eigenaar van het bedrijf zijn.

Waar staat ProData voor?

ProData staat voor innovatieve en betrouwbare software-oplossingen. Eenvoud of complex, we hebben voor iedere klant een passende oplossing.

Is er leven naast ProData?

Voor ProData staat de menselijke maat voorop. De gezamenlijke uitgebreide lunch op kantoor is een belangrijk moment op een werkdag. Daarnaast stimuleren we maatschappelijk ontwikkelingen en ondersteunen lokale particuliere initiatieven.

 

U klikt en wij bellen!

Is uw interesse gewekt en wilt u een afspraak maken om uw specifieke situatie toe te lichten? Klik op onderstaande button en wij bellen u voor het maken van afspraak.

Afspraak

 • Vragenlijsten

  Optimale afstemming tussen enquêtes, toetsen, vragenlijsten en rapportages

  Lees meer
 • Resultaten en voortgang

  Uw eigen kwaliteit bepalen

  Lees meer
 • Studieprogramma’s

  Eenduidig en toch flexibel

  Lees meer
 • BPV / Stage

  Plaatsen, plannen, registreren en beoordelen

  Lees meer
 • 🕔

  Urenverantwoording, aan- en afwezigheid

  Eenvoudig en beschikbaar voor iedereen

  Lees meer
 • Administratie

  Efficiënt en direct zichtbaar

  Lees meer
 • Begeleiding

  Samen verantwoordellijk

  Lees meer
 • 📅

  Roosters

  Decentraal verrijken van een centraal rooster

  Lees meer
 • Portalen

  Iedereen betrokken

  Lees meer