Studieprogramma’s

Studietrajecten moeten voldoende flexibiliteit bieden, dat onderwijsteams er hun eigen identiteit aan kunnen geven.

Tegelijkertijd is het voor de onderwijsinstelling wenselijk dat er een eenduidige en herkenbare structuur aanwezig is binnen de vele onderwijsteams.

Trajecten kunnen door verschillende teams gemaakt worden en gecombineerd worden tot een opleidingsprogramma. Zo kunnen taal- en rekentrajecten gecombineerd worden met het beroepsgedeelte van een opleiding. Of diverse trajecten van verschillende vakken gecombineerd worden tot het programma van een leerjaar. Ook kunnen summatieve trajecten gecombineerd worden met formatieve trajecten. Leren en examineren gaan in ComTak hand in hand.

screen9
 

Modules studieprogramma's

 • Trajecten en overzichten

  In ComTak kunnen traject sjablonen aangemaakt worden. Hierin kan per team de onderwijsvormen vormgegeven worden. Dit kan op thema en/of op periode. Zowel het formatieve als het summatieve onderwijsprogramma is hierin opgenomen. Door alle afzonderlijke onderwijsteams kan een eigen invulling worden gegeven in dit sjabloon. Met statussen kan de ontwikkeling van het curriculum gevolgd worden.

 • Content en opdrachten

  ComTak biedt de mogelijkheid verschillene onderwijsvorm te ontwerpen. Of het nu gaat om  Vaardigheidstraining, projecten, casssusen, probleem gestuurde taken, simulaties of andere werkvormen. De onderwijsvorm wordt vastgelegd in een sjabloon dat gebruikt kan worden voor het schrijven van de onderwijsactiviteiten. Dit sjabloon bestaat uit onderdelen, waarin de beschrijving kan worden gecombineerd met vragen en antwoorden. Individuele of groepsopdrachten kunnen door studenten worden uitgevoerd, waarna de student in een eigen formulier vragen moet kunnen beantwoorden en kan vastleggen hoe hij het traject heeft uitgevoerd en wat hij heeft gedaan.

“Studenten werken in groepsverband aan een opdracht”

Lees meer

 

“Ieder onderwijsteam heeft een eigen identiteit binnen een gezamenlijke en eenduidige structuur”

Lees meer

 

“ComTak maakt het verhaal achter een resultaat compleet”

Lees meer

 

Veel gestelde vragen

Vragen over ComTak

Sta ik er met ComTak alleen voor?

Met onze professionals staat u er niet alleen voor; zij weten waar over zij praten en hebben niet alleen verstand van software.

Moet ik zorgen hebben als we op ComTak overstappen?

We doen u geen belofte, maar we maken met u een afspraak: u stapt pas over als wij uw nieuwe ComTak-omgeving volledig hebben ingericht en getest. Geen uitval, geen stagnatie in uw bedrijfsvoering.

Hoe zorg ik dat mijn collega’s ComTak optimaal gaan gebruiken?

Wij snappen dat uw collega’s behoefte hebben aan uitleg. Daarom verzorgen onze professionals trainingen op maat, bij u op locatie. Zonder onverwachte kosten, als onderdeel van ons servicepakket.

Als ik nú een vraag heb, word ik dan pas volgende week geholpen?

Met ComTak bent u verzekerd van een team van helpdeskmedewerkers, die direct met uw vragen aan de slag gaan en samen met u voor de meest effectieve aanpak kiezen.

Moet ik ieder jaar weer een nieuwe licentie kopen om verzekerd te zijn van een up-to-date product?

ComTak is een onlinedienst, Software as a Service. Geen gedoe met aanschaf en licenties. U betaalt voor het gebruik, wij zorgen voor updates en de rest.

Vragen over ProData

Wat is ProData?

ProData BV ontwikkelt sinds 1998 maatwerkapplicaties voor administratieve toepassingen voor de zakelijke markt. Dit zijn voor 90% webapplicaties, gebouwd met ASP.NET (C#). ComTak is een van de producten van ProData.

Hoe ziet de klantenkring van ProData eruit?

ProData werk voornamelijk voor onderwijsinstellingen, productie- en handelsondernemingen en in de financiële dienstverlening.

Hoeveel mensen werken er bij ProData?

Het bedrijf bestaat uit gedreven professionals die allemaal op de werkvloer staan, in totaal 15. Onderdeel hiervan is de directie, die uit drie mensen bestaat en ook eigenaar van het bedrijf zijn.

Waar staat ProData voor?

ProData staat voor innovatieve en betrouwbare software-oplossingen. Eenvoud of complex, we hebben voor iedere klant een passende oplossing.

Is er leven naast ProData?

Voor ProData staat de menselijke maat voorop. De gezamenlijke uitgebreide lunch op kantoor is een belangrijk moment op een werkdag. Daarnaast stimuleren we maatschappelijk ontwikkelingen en ondersteunen lokale particuliere initiatieven.

 

U klikt en wij bellen!

Is uw interesse gewekt en wilt u een afspraak maken om uw specifieke situatie toe te lichten? Klik op onderstaande button en wij bellen u voor het maken van afspraak.

Afspraak

 • Vragenlijsten

  Optimale afstemming tussen enquêtes, toetsen, vragenlijsten en rapportages

  Lees meer
 • Resultaten en voortgang

  Uw eigen kwaliteit bepalen

  Lees meer
 • Studieprogramma’s

  Eenduidig en toch flexibel

  Lees meer
 • BPV / Stage

  Plaatsen, plannen, registreren en beoordelen

  Lees meer
 • 🕔

  Urenverantwoording, aan- en afwezigheid

  Eenvoudig en beschikbaar voor iedereen

  Lees meer
 • Administratie

  Efficiënt en direct zichtbaar

  Lees meer
 • Begeleiding

  Samen verantwoordellijk

  Lees meer
 • 📅

  Roosters

  Decentraal verrijken van een centraal rooster

  Lees meer
 • Portalen

  Iedereen betrokken

  Lees meer