Vragenlijsten

ComTak helpt u bouwen aan een studentendossier, waarvan de inhoud door uzelf is bepaald.

Het dossier is opgebouwd uit alle verslagen, rapporten, berichten, opmerkingen, gesprekken, POK’s, OOK’s en andere formulieren en documenten die u zelf kunt samenstellen.

Beoordelen en evalueren worden ingezet met verschillende doelen: als leren of als meeting. Formatief, summatief. Beoordelen kan objectief gemaakt worden of er kan intersubjectieviteit toegepast worden. Soms worden onderdelen becijferd, andere met woorden. Ook kunnen behalve de docent ook de praktijkopleider, de student en medestudenten betrokken worden bij de beoordeling en evaluatie. ComTak helpt uw eigen kwaliteit nastreven.

img2
 

Modules vragenlijsten

 • Toetsen

  Vragen kunnen worden vormgegeven met tal van opties zoals media, meerkeuze vragen, open vragen. Daarbij kan zowel de vraag als het antwoord media bevatten. De toetsen kunnen worden samengesteld uit vragen uit de vragenbank. De toets kan gebruik maken van alle vragen in een categorie en daarbij een selectie op niveau mogelijk maken. Zo ontstaat een flexibel toetssysteem dat altijd de actuele vragen gebruikt.

 • Enquêtes

  Vragen kunnen ook als enquête worden ingezet. Zo kan het systeem ingezet worden om de meningen van deelnemers en of medewerkers te meten. Een onmisbaar instrument bij het verbeteren van kwaliteit. Krachtig is dat de enquêtes en evaluaties ook gekoppeld kunnen zijn aan processen in het onderwijs. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een examen of na het behalen van een diploma.

 • 🎯

  Rapportages

  Op basis van de resultaten van enquêtes, evaluaties of toetsen kunnen rapportages samengesteld worden. In deze rapportages kunnen op basis van antwoorden, teksten gegenereerd worden. De antwoorden zelf kunnen ook opgenomen worden in de rapportages.

Veel gestelde vragen

Vragen over ComTak

Sta ik er met ComTak alleen voor?

Met onze professionals staat u er niet alleen voor; zij weten waar over zij praten en hebben niet alleen verstand van software.

Moet ik zorgen hebben als we op ComTak overstappen?

We doen u geen belofte, maar we maken met u een afspraak: u stapt pas over als wij uw nieuwe ComTak-omgeving volledig hebben ingericht en getest. Geen uitval, geen stagnatie in uw bedrijfsvoering.

Hoe zorg ik dat mijn collega’s ComTak optimaal gaan gebruiken?

Wij snappen dat uw collega’s behoefte hebben aan uitleg. Daarom verzorgen onze professionals trainingen op maat, bij u op locatie. Zonder onverwachte kosten, als onderdeel van ons servicepakket.

Als ik nú een vraag heb, word ik dan pas volgende week geholpen?

Met ComTak bent u verzekerd van een team van helpdeskmedewerkers, die direct met uw vragen aan de slag gaan en samen met u voor de meest effectieve aanpak kiezen.

Moet ik ieder jaar weer een nieuwe licentie kopen om verzekerd te zijn van een up-to-date product?

ComTak is een onlinedienst, Software as a Service. Geen gedoe met aanschaf en licenties. U betaalt voor het gebruik, wij zorgen voor updates en de rest.

Vragen over ProData

Wat is ProData?

ProData BV ontwikkelt sinds 1998 maatwerkapplicaties voor administratieve toepassingen voor de zakelijke markt. Dit zijn voor 90% webapplicaties, gebouwd met ASP.NET (C#). ComTak is een van de producten van ProData.

Hoe ziet de klantenkring van ProData eruit?

ProData werk voornamelijk voor onderwijsinstellingen, productie- en handelsondernemingen en in de financiële dienstverlening.

Hoeveel mensen werken er bij ProData?

Het bedrijf bestaat uit gedreven professionals die allemaal op de werkvloer staan, in totaal 15. Onderdeel hiervan is de directie, die uit drie mensen bestaat en ook eigenaar van het bedrijf zijn.

Waar staat ProData voor?

ProData staat voor innovatieve en betrouwbare software-oplossingen. Eenvoud of complex, we hebben voor iedere klant een passende oplossing.

Is er leven naast ProData?

Voor ProData staat de menselijke maat voorop. De gezamenlijke uitgebreide lunch op kantoor is een belangrijk moment op een werkdag. Daarnaast stimuleren we maatschappelijk ontwikkelingen en ondersteunen lokale particuliere initiatieven.

 

U klikt en wij bellen!

Is uw interesse gewekt en wilt u een afspraak maken om uw specifieke situatie toe te lichten? Klik op onderstaande button en wij bellen u voor het maken van afspraak.

Afspraak

 

 • Vragenlijsten

  Optimale afstemming tussen enquêtes, toetsen, vragenlijsten en rapportages

  Lees meer
 • Resultaten en voortgang

  Uw eigen kwaliteit bepalen

  Lees meer
 • Studieprogramma’s

  Eenduidig en toch flexibel

  Lees meer
 • BPV / Stage

  Plaatsen, plannen, registreren en beoordelen

  Lees meer
 • 🕔

  Urenverantwoording, aan- en afwezigheid

  Eenvoudig en beschikbaar voor iedereen

  Lees meer
 • Administratie

  Efficiënt en direct zichtbaar

  Lees meer
 • Begeleiding

  Samen verantwoordellijk

  Lees meer
 • 📅

  Roosters

  Decentraal verrijken van een centraal rooster

  Lees meer
 • Portalen

  Iedereen betrokken

  Lees meer