De oplossingen die ComTak biedt, behoren tot de meest effectieve en efficiënte die er zijn.

Dat wist ik al toen ik voor mijn vorige werkgever in onderwijsland actief was. Nu krijg ik de kans om dit prachtige product verder op de markt te brengen. Het klinkt overdreven, maar het is alsof een jongensdroom uitkomt! Daarbij past ComTak bij mijn persoonlijk motto: ik ga alleen voor het allerbeste!

De oplossingen die ComTak biedt, behoren tot de meest effectieve en efficiënte die er zijn. Dat wist ik al toen ik voor mijn vorige werkgever in onderwijsland actief was. Nu krijg ik de kans om dit prachtige product verder op de markt te brengen. Het klinkt overdreven, maar het is alsof een jongensdroom uitkomt! Daarbij past ComTak bij mijn persoonlijk motto: ik ga alleen voor het allerbeste!

screen6

Met ComTak zit u aan het stuur

 • Verbindingen op alle niveaus

  ComTak biedt een modulaire digitale omgeving, die gegevens van diverse gebruikersgroepen combineert tot informatie op verschillende behoefte- en organisatieniveaus.

 • 🎨

  Optimale beschikbaarheid

  ComTak is een online-oplossing en daardoor optimaal beschikbaar.

 • 👥

  Gebruiksvriendelijk en toegankelijk

  ComTak is eenvoudig in gebruik en daarom geschikt voor alle gebruikersgroepen.

 • Uw identiteit gewaarborgd

  ComTak heeft een flexibel karakter en maakt maatoplossingen mogelijk, zodat visie, beleid en identiteit van uw organisatie gewaarborgd zijn.

U klikt en wij bellen!

Is uw interesse gewekt en wilt u een afspraak maken om uw specifieke situatie toe te lichten? Klik op onderstaande button en wij bellen u voor het maken van afspraak.

Afspraak

Daarom zijn wij ComTak!